Nieuws voor alle Android – Windows Tablets & IPad liefhebbers!

tablets vergelijken? Deze website is voor elke iPad en Android Tablet liefhebber, die goedkope tablets en de beste tablet pc wilt vergelijken of kopen.

Voor alle alle soorten merken android tablet pc's vind u hier de laatste informatie en de Goedkoopste android tablet pc leveranciers van o.a. de ipad, Samsung Galaxy Tab en HTC.

Nieuws voor alle Android – Windows Tablets & IPad liefhebbers! - tablets vergelijken? Deze website is voor elke iPad en Android Tablet liefhebber, die goedkope tablets en de beste tablet pc wilt vergelijken of kopen.

Angry Birds Fight! officieel aangekondigd

Angry Birds Fight

Over een échte introductie gaan we niet spreken, want ontwikkelaar Rovio zette het spel ruim drie maanden geleden al in de Thaise App Store, maar Angry Birds Fight! is vanaf vandaag officieel aangekondigd. Angry Birds Fight! combineert de iconische vogels en varkens met het match-3 principe van Bejeweled en Candy Crush Saga.
(...) Lees de rest van dit bericht op iCulture.nl: Angry Birds Fight! officieel aangekondigd


4 reacties | Stuur door via e-mail

Angry Birds Seasons is Apple’s gratis App van de Week

Angry Birds SeasonsRovio’s vogelslingeraar Angry Birds Seasons is door Apple uitgeroepen tot App van de Week, wat betekent dat je de game een week lang gratis kunt downloaden. De timing daarvoor is ideaal: in een nieuwe update zijn net nieuwe levels toegevoegd aan Angry Birds Season, wat betekent dat je aan de slag mag met 15 basketballevels.
(...) Lees de rest van dit bericht op iCulture.nl: Angry Birds Seasons is Apple’s gratis App van de Week


4 reacties | Stuur door via e-mail

Angry Birds Transformers: actiegame in de reeks is Game van de Week

Angry Birds Transformers iPhone iPadHet Angry Birds-deel waarvan je niet wist dat ie zou komen, is uitgekomen. Angry Birds Transformers is na een testperiode in Australië nu ook in Nederland en België te downloaden… en het deel verschilt nogal van de traditionele Angry Birds-games. De game brengt de Transformers-autorobots en de kwade snavels bij elkaar in een actiespel waarin je aan de lopende band varkens schiet, of juist hun puinhoop ontwijkt.
(...) Lees de rest van dit bericht op iCulture.nl: Angry Birds Transformers: actiegame in de reeks is Game van de Week


2 reacties | Stuur door via e-mail

Angry Birds Star Wars krijgt laatste update

Angry Birds Star Wars HDAngry Birds Star Wars is voorzien van een update die door ontwikkelaar Rovio het slotstuk van de game wordt genoemd. In de nieuwe versie zijn 30 nieuwe levels toegevoegd waarin je het vanuit de Death Star opneemt tegen Darth Lard Vader en de Emperor, de grote confrontatie die we ook kennen uit de originele filmtrilogie. Het lijkt er daarom op dat Angry Birds Star Wars na vandaag geen nieuwe levels in updates zal krijgen. Dit hoeft echter niet het einde te betekenen voor de thematische Angry Birds-game: er staat immers ook nog een vervolg in de App Store, gebaseerd op de prequel-trilogie.
Angry Birds Star Wars krijgt laatste update

Stay Alight HD: sfeervol iPad-spel in stijl van Angry Birds

Stay Alight iPad spel bijzondere sfeerAngry Birds heeft ook maar zo’n doorsnee thema, nietwaar? Stay Alight HD is een nieuwe iPad-game van Russische makelij dat qua spelconcept nog wel iets wegheeft van de boze vogels die de wereld veroverden, maar het idee wel in een eigenzinnig thema giet. In Stay Alight HD gooi je lichtstralen als twee verschillende mannetjes met een lamp als kop. In drie werelden rijk aan details, gooi je via stuiteren en schakelaars al het vuil dood. Bovenin beeld zie je hoeveel stralen je hebt om het level mee te halen. (...) Lees de rest van dit bericht op iPadclub:

Angry Birds uitgeroepen tot gratis App van de Week

Angry BirdsHet bekende vogelslingerspelletje Angry Birds is door Apple uitgeroepen tot App van de Week. Hierdoor is het mogelijk om het spel een week lang gratis in de App Store te downloaden. Dit is niet de eerste keer dat de titel naar een Angry Birds gaat: in januari was Angry Birds Rio nog App van de Week.
(...) Lees de rest van dit bericht op iPadclub: Angry Birds uitgeroepen tot gratis App van de Week


5 reacties subject=Interessant nieuwsitem: Angry Birds uitgeroepen tot gratis App van de Week&body=iPadclub: http://www.ipadclub.nl/50990/angry-birds-uitgeroepen-tot-gratis-app-van-de-week/"> /50990/angry-birds-uitgeroepen-tot-gratis-app-van-de-weekAngry Birds uitgeroepen tot gratis App van de Week" | 50990/angry-birds-uitgeroepen-tot-gratis-app-van-de-week
Tags: ,

/33253/f//s/29567963

159490254428/u/49/f//c/33253/s/29567963/" border="0"/>

Alle Angry Bids games en Bad Piggies dit weekend 89 cent


Dat is nou eens een leuke actie dachten we toen Rovio Mobile ons een mail stuurde met daarin de spetterprijs van slechts 89 cent voor alle Angry Birds games, Amazing Alex en ook voor Bad Piggies HD. Normaal kosten deze games toch al snel 4 euro maar dit wekend zijn alle onderstaande games maar 89 [...]

Alle iPad-games van Angry Birds tijdelijk afgeprijsd

rovio angry birdsHet is weekend, tijd voor een spelletje. Rovio helpt je op weg met een prijsverlaging van alle HD-versies van de Angry Birds-games. Ben je totaal uitgekeken op Angry Birds en heb je alle levels al tien keer gespeeld, dan kun je ook kiezen voor Amazing Alex, de game waarbij je machines maakt om een balletje in elk level op het eindpunt te krijgen.
(...) Lees de rest van dit bericht op iPadclub: Alle iPad-games van Angry Birds tijdelijk afgeprijsd


Geen reacties subject=Interessant nieuwsitem: Alle iPad-games van Angry Birds tijdelijk afgeprijsd&body=iPadclub: http://www.ipadclub.nl/50048/alle-ipad-games-van-angry-birds-tijdelijk-afgeprijsd/"> /50048/alle-ipad-games-van-angry-birds-tijdelijk-afgeprijsdAlle iPad-games van Angry Birds tijdelijk afgeprijsd" | 50048/alle-ipad-games-van-angry-birds-tijdelijk-afgeprijsd
Tags: ,

/33253/f//s/286019db

151885340817/u/49/f//c/33253/s/286019db/" border="0"/>

Angry Birds Rio tijdelijk gratis te downloaden

Angry Birds RioHoewel Apple nog geen nieuwe App van de Week heeft aangekondigd, lijken we nu al te weten waar de keuze op zal vallen. Het bekende spelletje Angry Birds Rio is namelijk vanaf vandaag gratis verkrijgbaar, met als tekst in de App Store-omschrijving ‘App Store FREE app of the week’. Het principe achter de game zal Angry Birds-spelers bekend in de oren klinken: je slinger boze vogels richting een toren gevuld met varkentjes, die je in zo min mogelijk zetten omver moet stoten.
(...) Lees de rest van dit bericht op iPadclub: Angry Birds Rio tijdelijk gratis te downloaden


2 reacties subject=Interessant nieuwsitem: Angry Birds Rio tijdelijk gratis te downloaden&body=iPadclub: http://www.ipadclub.nl/49114/angry-birds-rio-tijdelijk-gratis-te-downloaden/"> /49114/angry-birds-rio-tijdelijk-gratis-te-downloadenAngry Birds Rio tijdelijk gratis te downloaden" | 49114/angry-birds-rio-tijdelijk-gratis-te-downloaden
Tags: , , ,

/33253/f//s/279d0264

151884538974/u/49/f//c/33253/s/279d0264/" border="0"/>

Alle Angry Birds iPad-spellen, Amazing Alex en Bad Piggies tijdelijk goedkoop

Angry BirdsOntwikkelaar Rovio heeft alle iPad-versies van zijn bekende spellen afgeprijsd. Hierdoor betaal je maar 89 eurocent voor Angry Birds, Bad Piggies, Amazing Alex en andere spellen voor de iPad. Normaal gesproken worden deze games verkocht voor €2,69, terwijl de iPhone-versies altijd al 89 eurocent hebben gekost. De spellen zullen voor de rest van het weekend goedkoop verkrijgbaar zijn.
(...) Lees de rest van dit bericht op iPadclub: Alle Angry Birds iPad-spellen, Amazing Alex en Bad Piggies tijdelijk goedkoop


2 reacties subject=Interessant nieuwsitem: Alle Angry Birds iPad-spellen, Amazing Alex en Bad Piggies tijdelijk goedkoop&body=iPadclub: http://www.ipadclub.nl/47831/alle-angry-birds-ipad-spellen-amazing-alex-en-bad-piggies-tijdelijk-goedkoop/"> /47831/alle-angry-birds-ipad-spellen-amazing-alex-en-bad-piggies-tijdelijk-goedkoopAlle Angry Birds iPad-spellen, Amazing Alex en Bad Piggies tijdelijk goedkoop" | 47831/alle-angry-birds-ipad-spellen-amazing-alex-en-bad-piggies-tijdelijk-goedkoop
Tags: , , ,

/33253/f//s/269ac22f

151883384545/u/49/f//c/33253/s/269ac22f/" border="0"/>

Angry Birds Star Wars nu beschikbaar voor iPad


We hebben er de laatste paar weken al vaak over geschreven maar de fans van Star Wars en Angry Birds kunnen hun hart ophalen want de game is zojuist in de App Store verschenen. Kennelijk hebben veel iPad gebruikers op het spel gewacht want in 1 klap prijkt het nieuwe spel van Rovio Mobile op [...] Related posts:
 1. Angry Birds Star Wars verschijnt op 8 november
 2. Gameplay trailer Angry Birds Star Wars verschenen
 3. Angry Birds: Star Wars krijgt ‘definitive’ trailer


Angry Birds Star Wars nu beschikbaar voor Android en iOS

Angry-birds-star-wars

Game ontwikkelaar Rovio heeft vandaag een nieuwe versie van de populaire Angry Birds game gelanceerd. Angry Birds Star Wars is zoals de naam al aangeeft geïnspireerd door de Star Wars saga en reeds te downloaden op smartphones en tablets die draaien op Android en iOS. De game is gratis voor Android gebruiker, terwijl de iOS versie 2,69 euro kost.

/2012/11/angry-birds-star-wars-nu-beschikbaar-voor-android-en-ios/">Angry Birds Star Wars nu beschikbaar voor Android en iOS Tablets Magazine


/~4/b2AhMPQGRVk"

Angry Birds Star Wars nu voor iPad verkrijgbaar

Angry Birds Star Wars HDRovio’s nieuwste iOS-game Angry Birds Star Wars is vanaf vandaag te koop voor de iPad, iPhone en iPod touch. In het spelletje speel je het befaamde Angry Birds, maar dan met varkens en vogels verkleed als Star Wars-personages. Eerdere trailers lieten al zien dat Angry Birds Star Wars ook speltechnisch anders in elkaar steekt: zo gebruik je bijvoorbeeld lightsabers en laserpistolen om puzzels op te lossen. Een aantal bekende Star Wars-locaties worden gebruikt in de levels.
(...) Lees de rest van dit bericht op iPadclub: Angry Birds Star Wars nu voor iPad verkrijgbaar


Geen reacties subject=Interessant nieuwsitem: Angry Birds Star Wars nu voor iPad verkrijgbaar&body=iPadclub: http://www.ipadclub.nl/46005/angry-birds-star-wars-nu-voor-ipad-verkrijgbaar/"> /46005/angry-birds-star-wars-nu-voor-ipad-verkrijgbaarAngry Birds Star Wars nu voor iPad verkrijgbaar" | 46005/angry-birds-star-wars-nu-voor-ipad-verkrijgbaar
Tags: , ,

/33253/f//s/255c60e8

148658693407/u/49/f//c/33253/s/255c60e8/" border="0"/>

Angry Birds: Star Wars krijgt ‘definitive’ trailer


Met nog maar een paar dagen te gaan voor de officiële release van de game heeft Rovio Mobile vandaag een nieuwe en hoogstwaarschijnlijk de allerlaatste trailer uitgebracht voor de game Angry Birds: Star Wars. Het spel wordt eind deze week in de App Store verwacht en hoe langer we naar de video’s hebben gekeken hoe [...] Related posts:
 1. Gameplay trailer Angry Birds Star Wars verschenen
 2. Angry Birds Star Wars verschijnt op 8 november
 3. Officiële trailer Angry Birds Space verschenen


Gameplay trailer Angry Birds Star Wars verschenen


De eerste gameplay beelden van Angry Birds Star Wars zijn zojuist verschenen! Zoals het er nu uitziet zal Rovio Mobile’s nieuwe game Angry Birds Star Wars, de vertrouwde Angry Birds zijn maar dan met een lekkere dikke Star Wars saus. Je kunt dus allerlei associaties met Star Wars terugzien in het spel, onderstaande video laat [...] Related posts:
 1. Angry Birds Star Wars verschijnt op 8 november
 2. Officiële trailer Angry Birds Space verschenen
 3. Star Wars: The Complete Saga app voor iPad


Rovio brengt Bad Piggies-boekenapp met eierrecepten uit

bad-piggies-egg-recipesHoever kun je gaan als je ontwikkelaar van Angry Birds bent? We hebben al de t-shirts, de pluche knuffels en andere merchandise gehad. We hebben afgeleide spelletjes zoals Bad Piggies zien langskomen. En ontwikkelaar Rovio is al gaan samenwerken met de Philadelphia Eagles, NASA, National Geographic, LucasArts en tientallen andere partijen. Niet vreemd, want Rovio heeft plannen om uit te groeien tot een bedrijf dat vergelijkbaar is met Disney. De volgende stap in world domination is vandaag gezet, met de presentatie van een kookboek met eierrecepten.
(...) Lees de rest van dit bericht op iPadclub: Rovio brengt Bad Piggies-boekenapp met eierrecepten uit


Geen reacties subject=Interessant nieuwsitem: Rovio brengt Bad Piggies-boekenapp met eierrecepten uit&body=iPadclub: http://www.ipadclub.nl/44234/rovio-brengt-bad-piggies-boek-met-eierrecepten-uit/"> /44234/rovio-brengt-bad-piggies-boek-met-eierrecepten-uitRovio brengt Bad Piggies-boekenapp met eierrecepten uit" | 44234/rovio-brengt-bad-piggies-boek-met-eierrecepten-uit
Tags: , , , ,

/33253/f//s/24616af4

147583780880/u/49/f//c/33253/s/24616af4/" border="0"/>

Angry Birds Star Wars verschijnt op 8 november


Vorige week verscheen er op de Facebookpagina van Rovio Mobile een rare afbeelding die leek op Yoda met een lightsaber. Dat gaf voer aan speculaties over een op handen zijnde samenwerking tussen Angry Birds ontwikkelaar Rovio Mobile en Star Wars. Dat is vandaag bevestigd met de release van een zeer korte teaser trailer. Naar alle [...] Related posts:
 1. Star Wars: The Complete Saga app voor iPad
 2. Nieuwe Angry Birds in aantocht: Angry Birds Space!
 3. Apple’s App van de Week: Angry Birds Seasons HD


Bad Piggies HD: de opvolger van Angry Birds op de iPad

Bad Piggies iPad headerRovio Mobile heeft zonet de opvolger van Angry Birds uitgebracht als aparte app voor de iPad ten opzichte van de iPhone en iPod touch-variant. Bad Piggies HD gaat nog steeds over groene varkens, stellages en vliegen, maar is tóch een totaal ander spel. In Bad Piggies bouw je elk level een voertuig waarmee je de maximale score van drie sterren probeert te halen. Dat voertuig kan je in maar liefst 90 levels zelf samenstellen uit allerlei onderdelen.
(...) Lees de rest van dit bericht op iPadclub: Bad Piggies HD: de opvolger van Angry Birds op de iPad


4 reacties subject=Interessant nieuwsitem: Bad Piggies HD: de opvolger van Angry Birds op de iPad&body=iPadclub: http://www.ipadclub.nl/43672/bad-piggies-hd-de-opvolger-van-angry-birds-op-de-ipad/"> /43672/bad-piggies-hd-de-opvolger-van-angry-birds-op-de-ipadBad Piggies HD: de opvolger van Angry Birds op de iPad" | 43672/bad-piggies-hd-de-opvolger-van-angry-birds-op-de-ipad
Tags: , ,

/33253/f//s/23de81f3

145608693188/u/49/f//c/33253/s/23de81f3/" border="0"/>

Rovio kondigt Bad Piggies for iPad aan


Rovio Entertainment, de bedenkers en ontwikkelaars van Angry Birds, hebben zojuist hun nieuwe game, Bad Piggies aangekondigd. Deze innovatieve game laat je het spel spelen als varkentje op een geheel andere manier, ZONDER KATAPULT! Het spel komt op 27 september in de App Store, helaas zijn er nog geen trailers te vinden op de speciale [...] Related posts:
 1. Angry Birds ontwikkelaar Rovio genomineerd voor 3 Awards
 2. Rovio opent eerste Angry Birds winkel in Helsinki
 3. Update voor Angry Birds HD brengt extra levels en prijsdaling


Studenten maken USB katapult voor Angry Birds


Twee studenten een een USB katapult in elkaar geknutseld waarmee je het populaire Angry Birds kunt spelen. Ze claimen hiermee een nog betere beleving te hebben gemaakt om Angry Birds te spelen. In de video, die hieronder is weergegeven, kun je zien hoe het precies werkt en hoe de studenten ( Hideaki Matsui en Andrew [...] Related posts:
 1. Nieuwe Angry Birds in aantocht: Angry Birds Space!
 2. Angry Birds het bordspel
 3. Angry Birds op Editie NL


Angry Birds Seasons HD week lang gratis op de iPad

Angry Birds Seasons gratisHet razend populaire spelletje Angry Birds Seasons HD is een week lang gratis te downloaden op de iPad. Apple heeft het namelijk uitgeroepen tot iTunes App van de Week, wat gepaard gaat met de kortingsperiode. Seasons was het tweede Angry Birds-spel dat uitkwam, en is voortdurend voorzien van updates tot vorige maand aan toe. In totaal bevat het spelletje, waarmee je natúúrlijk vogels op stellages met varkens katapulteert, daardoor al het ongelooflijke aantal van 290 levels.
(...) Lees de rest van dit bericht op iPadclub: Angry Birds Seasons HD week lang gratis op de iPad


4 reacties subject=Interessant nieuwsitem: Angry Birds Seasons HD week lang gratis op de iPad&body=iPadclub: http://www.ipadclub.nl/40855/angry-birds-seasons-hd-week-lang-gratis-op-de-ipad/"> /40855/angry-birds-seasons-hd-week-lang-gratis-op-de-ipadAngry Birds Seasons HD week lang gratis op de iPad" | 40855/angry-birds-seasons-hd-week-lang-gratis-op-de-ipad
Tags: , ,

/33253/f//s/2112440b

138510389525/u/49/f//c/33253/s/2112440b/" border="0"/>